avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.

voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
Dragii mei, astept cu nerabdare sa se linisteasca apele pentru ca simt ca ma lasa nervii cu atata politica, m-am saturat de toti politicienii, ziaristii si de alti destepti care incearca sa iasa in evidenta cu tot felul de minciuni, prostii, pacaleli.....
M-am saturat de atatea modificari legislative, care unele se bat cap in cap, iar fraierii trebuie sa le respecte, de atatea biruri puse pe saraca populatie si pe capul angajatorilor si totul pentru ce? sa platim un bir numit forfetar ca ai, ca nu ai activitate, profit?? Cine sunt ei sa stabileasca astfel de aberatii??
Subventii incasate din fonduri europene si nedistribuite ....pentru ca au luat "calea lactee", contributii obligatorii la sanatate si nu beneficiezi de analize gratuite, de medicamente...si altele...cresterea somajului, cresterea taxelor...
Ei fac reguli doar pentru altii dar pentru ei nu fac, ei nu au limite la nimic - nici macar la bunul simt.
Vreau altceva, imi doresc altceva, in situatia de fata tind spre Crin Antonescu.
Ma duc la vot, trebuie sa mergem toti, indiferent de optiunea politica.
Doresc mult succes tuturor!
:luck: :luck: :luck:

Sustin 100 % ceea ce spune doamna Ioana Constantin. Trebuie mers la vot si votat chiar si referudumul...(impotriva sau pentru bi/uni dar votat).
Eu personal voi vota Crin Antonescu si impotriva unicamelarismului .
Alti votanti ?
De asemenea urez tuturor inspiratie .:wave:
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
freeanifer, utilizator
Si eu spun la fel: Sa Votam!

Iar dupa vot, o poezie:

"ªi cu asta ce-am făcut?" ...

de Constantin Tanase

Ne-am trezit din hibernare.... (90,96,2004..)
ªi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
ªi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
ªi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare
ªi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie
ªi cu asta ce-am făcut?

Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare
ªi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine
ªi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize

ªi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
ªi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
ªi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
ªi cu asta ce-am făcut?
Eu nu vreau sa scriu cu cine votez , cu toate ca mi-e scarba sa ma gandesc ca o sa fiu nevoit sa-l votez pe Crin Antonescu , pentru ca Sorin Oprescu nu are sanse sa ajunga in turul 2 . #-o
Din pacate iar o sa avem de ales intre raul cel mai mic ! :(
Eu duminică va trebui să votez pe listele suplimentare, deşi mi-am promis, de la ultima experienţă (referendumul din 2007) că voi încerca să fiu în oraşul trecut în buletin, la oricare dintre alegeri Sunt foarte curioasă cum va fi organizarea acum, pentru că în 2007, după 3 ore de aşteptări la secţia de vot, am reuşit să pun ştampila abia cu 5 minute înainte de închiderea secţiilor (nu ştiu dacă restu de vreo 30 de oameni ce aşteptau acolo au mai apucat să voteze)! Peste vreo alte 5 minute, când am ajuns acasă auzeam la televizor strigătele de victorie ale lui Băsescu :angry: :angry:
Oare dacă duminică mă prezint prima la vot, voi putea sta liniştită că votul meu va fi numărat?

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)