avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.

voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
adriantot a scris:

Daca astazi ar fi alegerile, as vota cu Crin Antonescu. Pana maine mai vedem.

Deci veti fi unul din votantii in turul 2 ai lui Mircea Geoana ....azi...maine intr-adevar mai vedem .
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
freeanifer, utilizator
Total de acord...Atunci cand va candida o persoana care sa inspire incredere,(si nu numai sa inspire),care sa fie INTELIGENT si COMPETENT,atunci poate ca as merge la vot..pana atunci,Dumnezeu cu mila!
Cindea Gabriel a scris:

Total de acord...Atunci cand va candida o persoana care sa inspire incredere,(si nu numai sa inspire),care sa fie INTELIGENT si COMPETENT,atunci poate ca as merge la vot..pana atunci,Dumnezeu cu mila!
[ /quot] Nu se poate proceda asa Dv.inseamna ca deja dati votul prin neprezentare, daca nu stiati si prin neprezenta la vot ajutati un candidat este foarte bine(poate chiar obligatoriu) sa mergem la vot indiferent pe cine votati doar asa se vor CERNE cei mai buni.E foarte greu de luat o hotarare ,pe unul nu il votez deorece din jucator a devenit luptator chiar razboinic,altul e mincinos de ingheata apele(vezi cei 25000euro promisi persoanelor care se vor intoarce in Romania sa stea la mila lui) acum promite case ieftine,altii nationalisti,unul incalca legea zilnic ca e frate cu d-zeu,ba injura pe toti ba -si face singur dreptate,altii participa ca doar e liber,unii sant prea tineri pentru un DOSAR FACUT LA COMANDA si balciul continua.
miluc a scris:

Cindea Gabriel a scris:

[ /quot] Nu se poate proceda asa Dv.inseamna ca deja dati votul prin neprezentare, daca nu stiati si prin neprezenta la vot ajutati un candidat este foarte bine(poate chiar obligatoriu) sa mergem la vot indiferent pe cine votati doar asa se vor CERNE cei mai buni.E foarte greu de luat o hotarare ,pe unul nu il votez deorece din jucator a devenit luptator chiar razboinic,altul e mincinos de ingheata apele(vezi cei 25000euro promisi persoanelor care se vor intoarce in Romania sa stea la mila lui) acum promite case ieftine,altii nationalisti,unul incalca legea zilnic ca e frate cu d-zeu,ba injura pe toti ba -si face singur dreptate,altii participa ca doar e liber,unii sant prea tineri pentru un DOSAR FACUT LA COMANDA si balciul continua.

Aici sunt de acord cu dvs,dar decat sa fiu partas la "scufundarea" propriei mele tari,mai bine nu particip la vot,si mai tarziu nu o sa ma simt vinovat ca am contribuit si eu la scufundarea acestei..barci
Nu sunt inca decis pe cine sa pun stampila dar tare imi este teama ca ii voi stampila pe toti ca sa nu se supere nici unul dintre ei!:D
Oricum...chiar sunt curios daca se respecta regula: CeausESCU , IliESCU, ConstantinESCU, BasESCU....sa vedem...iese tot un ESCU? Ca-n Caragiale ..dl ESCU!:D

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)