avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.

voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
MERG LA VOT PANTRU A VOTA PE ORICINE IN AFARA DE BASESCU TRAIAN. MI-AM PUS SPERANTE IN EL DAR S-A DOVEDIT A FI CEL MAI RAU PRESEDINTE DIN CATI A AVUT TARA ASTA, CHIAR SI DECAT CEAUSESCU. DE FAPT EL TINDE TOT SPRE O DICTATURA.CUM E POSIBIL CA 65 % DINTRE PARLAMENTARI SA SUSTINA UN PREMIER SI EL SA NU IL NOMINALIZEZE. VREA CA SA FIE TOT MAI RAU. INCAPATANAT AR TREBUI SA FIE IN FAMILIA LUI NU IN FRUNTEA TARII.
#-oNu sunt interesata de politica,insa vreau sa-mi spun punctul meu de vedere.Acum 2 zile domnul Traian Basescu a vizitat orasul Alexandria,ca sa ne spuna nu stiu ce,nu am fost curioasa sa aud.......am vazut pe strazi multi oameni imbracati in portocaliu,gegi,pelerine,umbrele,sacose.etc. care presupun ca au costat o suma mare de bani.Orasul Alexandria nu a primit in ultimi 5 ani nici macar o picatura de apa calda,nu mai vorbesc despre caldura,care lipseste cu desavarsire din casele oamenilor(noroc ca a iesit soarele azi),nu mai vb de scolile inghetate,de copii zgribuliti la cursuri. Si in aceste conditii se fac vizite de lucru..........daca puteam il invitam pe domnul Basescu la mine acasa sa vada cum inghetam noi romani de rand,sa-i arat frigiderul meu mai nud decat o femeie goala,si sa-i vb despre cat de tare ma afectat pe mine criza,in situatia in care de 2 luni nu muncesc ,cum trag de 142 lei pe luna( un milionptruzecisidoidelei ),si cum mai am si 2 copii in intretinere,dintr-e care unul minor. Promit sa-i votez pe toti,nu vreau sa fac discriminare.

Buna intrebare altadata stiam cu cel putin un an inainte dar acum e foarte greu sant indecis sigur voi vota,dar va fi un vot dat cu ciuda cu rautate,a unui om frustat lasat in voia soartei sa se descurce da pe azi pe mane,privind cum clientela politica prospera ca ciupercile dupa ploaie .Daca ar fi dupa mine as vota o valoare culturala in fruntea Romaniei,NU CERCETATI PENAL SI CU DOSARE PESTE TOT.Am ajuns sa urasc clasa politica,imi face scarba de atata lupta pe sicriul Romaniei.Apropo mai ieste ceva de FURAT si noi nu stim?
Mai sunt mai putin de 2 saptamini pina la alegeri , primul tur....
Ultimelle sondaje INSOMAR arata ca Mircea Geoana si Traian Basescu conduc detasat.
Prin urmare in turul 2 se va da batalia intre cei doi.
Va cistiga , e clar pentru mine , cred si pentru multa lume Mircea Geoana...
(ma bazez pe faptul ca votantii lui Crin Antonescu vor vota impotriva lui Basescu ca si cei UDMR).
E gresit rationamentul ?
Daca astazi ar fi alegerile, as vota cu Crin Antonescu. Pana maine mai vedem.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)