avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?

poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site.
poate exista si nu stiu eu.

voi pe cine ati vrea presedinte?;)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 23:01, 22 Noiembrie 2009
chiar nu glumiti cu crin antonescu ? are oare vre-o sansa?
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
ContSters89128, utilizator
ricu a scris:

Până acum nu prea am glumit, dar în ultimele două zile am început deja să am dubii. Sincer aşteptam din partea sa o campanie cu mai multe propuneri şi măsuri, fără atacuri. Cred că mă voi decide în ultima clipă în cabina de vot :)) De fapt e de plâns :(
ContSters67724, utilizator
ricu a scris:

Nu are importanta, incercam. Merita, chiar si daca privim lucrurile pragmatic: contrapunerea presedintelui unui partid de forta ca PSD. Altfel, chiar daca stiu ca unii vor sari ca arsi, mie imi convin ambii contracandidati. Cred ca nici unul dintre ei nu ne va face tara de ras ca Basescu.
PS Chiar dupa circul de ieri si intalnirea dintre cei doi.
marius cioca, utilizator
Mda...cu cine sa votam ?
Greu rau de ales...sau nu ?
Basescu vrea dictatura...dar nu mai are suportul extern de altadata. Bine ca are vointa.
Geoana a venit cu saru-mana la rusi...si acum are ceva sprijin d-acolo. Bravo lui.
Antonescu...vine cu petarde gen cum ca Ministerul Telecomunicatiilor nu este important si se poate desfiinta/uni cu altele. Bine ca nu vrea sa se infiinteze 'ministerul frecarii de menta' ca ar fi toti angajati acolo si multumiti de activitate.
Vadim...au avut inamicii grija de imaginea lui la timpul potrivit. A primit noroi gratis in fata sa-i ajunga pana la adanci batranete. Stie, ar face, dar va fi intotdeauna oprit de alte interese ce nu tin de tara asta.
Restul sunt vai de ei si nici n-ar trebui sa intre pe liste (no offence)...consuma spatiu pe harrtie degeaba. Nu vor ajunge sus niciodata.
Deci cu cine votam ?
Cu mama lu' Stefan cel Mare !
Eu unul vreau optiune pe buletin 'Impotriva tuturor'. Si daca ar fi fost asa ceva, aia ar fi iesit cu peste 50% din primul tur si ar fi trebuit desfiintat sistemul.
BX, utilizator
Vadim si- a aruncat singur noroiul pe fata; ceilalti doar i l- au mai intins.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)