avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... continut normativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

continut normativ

daca poate cineva sa imi raspunda, la ce se refera continutul normativ al unei legi, ordonante si hotarari ale guvernului. am un tabel in care tre sa complete continutul normativ al fiecareia dintre acestea si nu stiu exact la ce se refera:(
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 08:52, 29 Octombrie 2009
Îndrumare, dispoziție (sau ansamblu de îndrumări) cu caracter de normă, cu alte cuvinte instructiuni. principiile generale care se aplica.
A se vedea Legea nr.24/2000, republicata privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative. Acolo veti gasi ceea ce va intereseaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructiunile-act normativ obligatoriu sau doar orientativ? Silvia  Aldea Silvia Aldea Stiu ca printre actele normative care reglementeaza activitatea arhivistica sunt si [b]Instrucţiunile privind activitatea de arhiva la creatorii si ... (vezi toată discuția)
Legea 24 din 27 martie 2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative Ionut Sandor Ionut Sandor ar putea sa ma ajute cineva cu textul integral al legii 24/2000 in format electronic Multumesc anticipat email: ionutz.sandor@yahoo.com (vezi toată discuția)
Ce inseamna republicarea unei legi conform legii nr. 24 din 27 ... sosobi sosobi Ce inseamna republicarea unei legi conform Legii nr. 24 din 27 martie 2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor ... (vezi toată discuția)