avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie să plătesc amenda?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie să plătesc amenda?

Buna ziua , mi-a fost reținut talonul, certificatul de înmatriculare pentru anvelope uzate ( de poliția locala) in fine , amenda 580 lei etc, intrebarea mea este daca ma duc in RAR cu masina si fac autentificare etc , totul in regula , este obligatoriu sa plătesc amenda ca sa imi dea certificatul ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Platire amenda sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua , mi-a fost reținut talonul, certificatul de înmatriculare pentru anvelope uzate ( de poliția locala) in fine , amenda 580 lei etc, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Sancţiune pentru uzura cauciucurilor marcaurelio marcaurelio Salve! Am o întrebare: am fost oprit vara aceasta de către un echipaj de la poliţia rurală şi au vrut să-mi dea amendă pt.un presupus bec ce nu ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)