avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Platire amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Platire amenda

Buna ziua , mi-a fost reținut talonul, certificatul de înmatriculare pentru anvelope uzate ( de poliția locala) in fine , amenda 580 lei etc, intrebarea mea este daca ma duc in RAR cu masina si fac autentificare etc , totul in regula , este obligatoriu sa plătesc amenda ca sa imi dea certificatul ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Trebuie să plătesc amenda? sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua , mi-a fost reținut talonul, certificatul de înmatriculare pentru anvelope uzate ( de poliția locala) in fine , amenda 580 lei etc, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Sancţiune pentru uzura cauciucurilor marcaurelio marcaurelio Salve! Am o întrebare: am fost oprit vara aceasta de către un echipaj de la poliţia rurală şi au vrut să-mi dea amendă pt.un presupus bec ce nu ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)