avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut talonul ...

Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut talonul , am fost cu masina la rar cu dovada , și acum vreau sa o inmatriculez pe numele meu se poate fără talon și cam cât timp ar dura

Alte discuții în legătură

Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare autoturism - rar făcut, documente oprite de biroul de înmatriculări croco_madness croco_madness va salut ! in septembrie anul trecut am cumparat o masina din Londra ( locuiesc in Londra ) si am mers cu ea pe roti acasa. in iunie anul curent am hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)