avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut talonul ...

Bună ziua am cumpărat o masina și mi-a rost retinut talonul , am fost cu masina la rar cu dovada , și acum vreau sa o inmatriculez pe numele meu se poate fără talon și cam cât timp ar dura
Cel mai recent răspuns: Dani33282 , utilizator 22:55, 27 Februarie 2025
Bună ziua , am o mare problema și nu știu ce sa mai fac am cumpărat o masina din jud gorj eu find din Sibiu și mi-a fost retinut certificatul de înmatriculare pentru alte anvelope, am fost la rar cu dovada mi-a pus stampila cum ca masina e în regula am depus actele pentru înmatriculare cu dovada în locul la talon dar nu știu de-ce durează asa de mult am depus actele din 17 ianuarie și cei de la inmatriculari îmi tot spun că nu o primit talonul cei de la gorj o spus ca o trimis talonul ... a mai pățit careva la fel cam cât timp durează...
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Dani33282, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto si radieri violici violici Buna ziua, Am si eu o problema mai bizara... Vreau sa cumpar o masina de la cineva, care nu a inmatriculat-o pe el. Deci e un fel de intermediar (din vre-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)
Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)