avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer cadru MAI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer cadru MAI

Ce solutii legale am pentru a putea obtine cat mai repede transferul dintr-un oras in altul, din cadrul unei unitati MAI in cadrul alteia , din acelasi minister in conditiile in care-
- avem 2 copii minori
- sotia a fost deja transferata cu serviciul in Timisoara
-transferul imi este aprobat de unitatea din Timisoara, nu si de cea de la care plec, din cauza deficitului de personal.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum ma pot muta de la o unitate militara la alta, dintr-o alta garnizoana? katanetz katanetz cum ma pot muta de la o unitate militara la alta dintr-o alta garnizoana, renuntand la compensatia de chirie, dar cei de la unitate nu imi aproba raportul de ... (vezi toată discuția)
Urgent iubisbb iubisbb Fiind o unitate sanitara cu deficit de personal in partea medicala si fiind conditionati de OUG.nr.34/2009, care spune ca putem angaja numai daca avem 7 ... (vezi toată discuția)
Transfer vylut vylut in ce conditii se poate transfera un asistent medical dintr-o sectie in alta a aceluiasi spital pt echilibrarea fortei de munca? (vezi toată discuția)