avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta de la acoperis la gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta de la acoperis la gard

Un vecin a construit la 1 m de gard o constructie permanenta iar acoperisul este iesit pe limita de proprietate. Daca monteaza burlane si jgheaburi apa probabil nu va curge la mine dar cum ramane cu zapada de la iarna care se scurge altfel decat apa?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:19, 29 Octombrie 2009
Apa trebuie sa se scurga pe proprietatea vecinului dumneavoastra,puneti-i in vedere sa faca modificarile corespunzatoare (in speta discutam de servitutea picaturilor de apa din streasina ).

Dar cu zapada cum ramane? Zapada netopita care aluneca nu se opreste in jgheab.
Aceeasi regula se aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)
Picatura de ploaie liliana1966 liliana1966 daca constructia vecina e la 60 cm de gard dar are acoperis cu panta spre proprietatea mea sa zicem ca ploaia se duce pe jgheab si burlane dar zapada la iarna ... (vezi toată discuția)