avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Picatura de ploaie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Picatura de ploaie

daca constructia vecina e la 60 cm de gard dar are acoperis cu panta spre proprietatea mea sa zicem ca ploaia se duce pe jgheab si burlane dar zapada la iarna unde cade deoarece cladirea e cu etaj si de obicei cum la noi iarna e foarte multa zapada de regula e aruncata de pe acoperis la 2 sau 3 metri de cladire,drci in curtea mea.pentru asta nu este nici o lege'
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 17:48, 16 August 2013
Pentru asta sunt parazapezi, care impiedica alunecarea libera a zapezii de pe acoperis, si se va topi lent ca apoi tot pe burlane si jgeaburi va ajunge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Zapada de pe casa vecinului cade pe proprietatea mea cojocri61 cojocri61 Am un vecin care si-a construit casa in apropierea propietatii mele, unde am anexe gospodaresti. In fiecare iarna zapada de pe casa vecinului cade pe ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)