avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... un ajutor mic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

un ajutor mic

cum se face o cerere de achitare a taxei de timbru pentru un apel
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 23:52, 4 Mai 2018
Nu inteleg la ce anume va referiti daca doriti sa achitati taxa de timbru mergeti la directia impozite taxe locale unde aveti domiciliul si achitati I.Daca doriti sa formulati o cerere de ajutor public judiciar este alta poveste.Incercati sa precizati exact ce anume doriti.
Vă mulțumesc dar am rezolvat. Vroiam să stiu cum se face o cerere, pentru că mi se cere, că am plătit taxa de timbru. si să o depun la dosarul de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru leonardy44 leonardy44 Buna ziua! 1.care este valoarea taxei de timbru,pt contestatie la executare? suma restanta este de 3000 lei; 2.unde se poate achita? 3.pt contestatie la ... (vezi toată discuția)
Apel la o succesiune Claudiu101913 Claudiu101913 Am făcut apel la o succesiune iar in termen de 10 zile îmi cere sub sancțiunea anulării cererii sa achit o taxa de timbru in valoare de 1132 ron iar eu nu ... (vezi toată discuția)