avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli locuinta cf contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli locuinta cf contract de comodat

Buna ziua. Am un contract de comodat intre mine si PFA-ul meu pe locuinta personala unde am si sediul PFA-ului. Cum pot sa imi calculez procentul de deducere cheltuieli locuinta (apa, gaz, energie electrica, internet, cheltuieli intretinere)? E suficient sa fac eu o estimare a spatiului ocupat si sa specific in contractul de comodat sau e nevoie de o terta parte care sa faca o evaluare? Imi spunea un contabil ca e nevoie de un evaluator. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa contract de comodat alina851 alina851 Buna ziua, Am si eu o nelamurire: daca in contractul de comodat incheiat ca PFA, se specifica faptul ca trebuie sa suport \"cheltuielile de reparatie si ... (vezi toată discuția)
De la ce suma? giovana giovana sant persoana fizica autorizata si practic taximetria, de la ce suma se plateste impozitul pe profit si tva?#-o (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)