avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritatea Tutelara - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritatea Tutelara - divort

Buna ziua, am si eu cateva intrebari......sunt nedumerita...sunt in divort cu sotul meu....si am primit de la Autoritatea Tutelara o instiintare cum sa ne prezentam la ei...cu cateva documente printre care si cu o caracterizare de la locul de munca. Asta implica sa ma duc la servici si sa cer caracterizarea asta, eu fiind in crestere copil, am vb cu sefa mea....despre ce caracterizare este vb....cum se face ea in general, comportamnet, aptitudinii, defecte, etc?
Caracterizarea asta la sf. sa spuna ca imi trebuie ptr ce, divort....sau Autoritatea Tutelara ? (acum toata lumea va afla ca eu voi divorta- mi se pare o prostie asta cu caracterizarea....:)in fine) .
La mine la serv...ca sa iasa o hartie din institutie tb semnata de toata lumea...de la cel mai mic la cel mai mare......o sa fie o nebunie.
Astept sa-mi raspunde-ti, va multumesc frumos si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: cristina1580c , utilizator 10:21, 1 Noiembrie 2009
De regula autoritatea tutelara propune instantei incredintrea minorului si pznrtru a vedea care din parintii are conditii materiqle si ,orqle mai bue solicita si acest lucuru Trebuie oo simpla caercaterizare de la locul de ,unca in care sa se specificeca sunteti in CIC:
Caracterizarea trebuie sa fie simpla, sa spuna lucruri bune, frumoase, despre dvs., sa contina aspecte care sa evidentieze ca sunteti o persoana de incredere, ce indeplineste cu seriozitate, abnegatie, toate sarcinile de serviciu, iar raporturile de serviciu cu ceilalti colegi, precum si cu superiorii dvs. se desfasoara in mod normal, pana in prezent, neavand nici un conflict cu acestia.
Nu trebuie sa spuneti unde anume va trebuie caracterizarea, sau eventual, gasiti o motivatie plauzibila, de exemplu doriti sa urmati un curs de specializare intr-un anumit domeniu, la o Banca pentru un imprumut etc. si vi se solicita acest inscris/caracterizare.
Antet firma

CARACTERIZARE

Domnul/a …………….. lucreaza la S.C. ……………… S.R.L. ca ………….. din …………. .
In activitatea desfasurata in cadrul societatii noastre dl/a…………… a manifestat dorinta de perfectionare, o buna capacitate de adaptare la conditiile de lucru in echipa, este constiincios/a si a reusit sa-si castige increderea atat a colegilor de echipa cat si a sefilor ierarhici.S-a impus prin corectitudine, respect si o dorinta continua de insusire a noului in domeniu, fiind un bun exemplu de urmat pentru colegi.A manifestat interes si preocupare pentru problemele colegilor sai, fiind apreciat/a si recompensat/a material.
Domnul/a……………… este disciplinat/a, ordonat/a si are relatii amicale si civilizate cu colegii de serviciu precum si cu sefii ierarhici, nu a creat probleme si nu a avut abateri disciplinare.

DATA S.C. ……………………………… S.R.L.
ADMINISTRATOR
Semnatura+stampila

Acesta este un model de caracterizare.Sincer este primul caz, in care aud ca cei de la autoritatea tutelara solicita caracterizare de la locul de munca.
Tocmai, de asta eram nedumerita:-/ ............ptr ce caracterizare!?.
Va multumesc ptr raspuns.
n-am mai auzit..pana acum.
le-o fi lene sa se deplaseze, sau ancheteaza altceva.
mai bine le faceti o vizita fara caracterizarea dvs deocamdata. poate va lamuriti acolo.
In cazul meu, s-au deplasat la alta adresa, la soacra-mea, unde nu exista nici un copil. saraca , nici nu stia ca dau divort de fiu-sau

Alte discuții în legătură

Scrisoare caracterizare de la locul munca in vederea incredintarii unui minor nesara la autoritate tutelara lauraura lauraura buna ziua Am o prietena care este in proces de divort cu sotul.Din casatoria lor a rezultat o fata care are acum 12 ani . de la autoritatea tutelara i s-a ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? cum sa il concediez??? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie : sunt agnajata unei o societate mici, cu 12 angajati, acces la informatii precum preturi de vanzare, contracte ... (vezi toată discuția)
Fisa post fierar betonist Aditza22_83 Aditza22_83 Buna ziua, va rog mult de tot daca puteti sa-mi trimiteti fisa de post pentru fierar betonist, am cautat pe forum dar nu am gasit Multumesc anticipat (vezi toată discuția)