avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scrisoare caracterizare de la locul munca in vederea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scrisoare caracterizare de la locul munca in vederea incredintarii unui minor nesara la autoritate tutelara

buna ziua
Am o prietena care este in proces de divort cu sotul.Din casatoria lor a rezultat o fata care are acum 12 ani . de la autoritatea tutelara i s-a cerut scrisoare de caracterizare de la locul de munca . Interbarea mea este ce ar trebui sa contina aceasta . Eu m-m gandit la ceva de genul

sc xxxxx, cu sediul ,................,in calitate de angajator al persoanei xxxx, reprezenatata prin ........................., declar urmatoarele:

Am fost directorul l direct a D-nei.______ din iulie 2002 pana in ianuarie 2005, perioada in care a fost angajata cu contract de munca cu norma intreaga la S.C. ______ S.R.L.perioada in care am apreciat si apreciez calitatile ei profesionale.
D-na. ______a fost un angajat eficient, de incredere, care s-a adaptat cu usurinta situatiilor dificile si carora le-a facut fata cu succes si profesionalism.
Datorita specificului muncii noastre, ne confruntam zi de zi cu situatii noi si complexe. D-na. ______a stiut intotdeauna sa rezolve sarcinile ce i s-au trasat si a facut acest lucru printr-o munca sustinuta dar si prin inovatii personale de exceptie.Este o persoana serioasa muncitoare , punctuala , o foarte buna colega si prietena si dupa parerea mea o mama exemplara,

Eliberez aceasta caracterizare fiindu-i necesara la Autoritatea Tutelara

multumesc anticipat pentru raspuns
Aura

Cel mai recent răspuns: lauraura , utilizator 19:20, 25 Februarie 2010
Modelul dvs. este bun si poate fi folosit in situatia in care aceasta provine de la actualul loc de munca ( pentru ca acest fapt intereseaza Autoritatea Tutelara-ati mentionat 2002-2005)si trebuie stampilata si semnata de catre emitent, bineinteles si cu nr. de inregistrare.
stiu au fost pusi 2 ani la aleatoriu
mai am o intrebare ,la aceasta sc lucreza de 8 ani ,in martie 2009 soc si-a schimbat denumirea este necesara sa faca o caracterizare si de la vechea soc sau este suficienta cea acutuala unde are vechime 1 an
multumesc anticipat Aura
:kissing:
Este suficienta cea de la ultimul loc de munca.
multumesc inca odata :love1:
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
lauraura, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2in1 - clauza de confidentialitate si neconcurenta (nespecificata) romanandreidan romanandreidan Buna seara tuturor, Am o nelamurire cam arzatoare legata de semnarea unui act aditional care nu stiu cat este de legal, abuziv sau nul in forma care se impune ... (vezi toată discuția)
Despre certificatul de calitate mostenitor costel01 costel01 Buna seara.Doresc sa obtin un certificat de calitate mostenitor de la notariat,insa fratele meu nu doreste sa vina la notariat si am inteles ca am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim- comisie disciplina alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua Am un salariat caruia i s-a intocmit referat, in urma referatului convocarea. Maine are loc comisia de disciplina in urma caruia s ei-a ... (vezi toată discuția)