buna ziua
Am o prietena care este in proces de divort cu sotul.Din casatoria lor a rezultat o fata care are acum 12 ani . de la autoritatea tutelara i s-a cerut scrisoare de caracterizare de la locul de munca . Interbarea mea este ce ar trebui sa contina aceasta . Eu m-m gandit la ceva de genul
sc xxxxx, cu sediul ,................,in calitate de angajator al persoanei xxxx, reprezenatata prin ........................., declar urmatoarele:
Am fost directorul l direct a D-nei.______ din iulie 2002 pana in ianuarie 2005, perioada in care a fost angajata cu contract de munca cu norma intreaga la S.C. ______ S.R.L.perioada in care am apreciat si apreciez calitatile ei profesionale.
D-na. ______a fost un angajat eficient, de incredere, care s-a adaptat cu usurinta situatiilor dificile si carora le-a facut fata cu succes si profesionalism.
Datorita specificului muncii noastre, ne confruntam zi de zi cu situatii noi si complexe. D-na. ______a stiut intotdeauna sa rezolve sarcinile ce i s-au trasat si a facut acest lucru printr-o munca sustinuta dar si prin inovatii personale de exceptie.Este o persoana serioasa muncitoare , punctuala , o foarte buna colega si prietena si dupa parerea mea o mama exemplara,
Eliberez aceasta caracterizare fiindu-i necesara la Autoritatea Tutelara
Modelul dvs. este bun si poate fi folosit in situatia in care aceasta provine de la actualul loc de munca ( pentru ca acest fapt intereseaza Autoritatea Tutelara-ati mentionat 2002-2005)si trebuie stampilata si semnata de catre emitent, bineinteles si cu nr. de inregistrare.
stiu au fost pusi 2 ani la aleatoriu
mai am o intrebare ,la aceasta sc lucreza de 8 ani ,in martie 2009 soc si-a schimbat denumirea este necesara sa faca o caracterizare si de la vechea soc sau este suficienta cea acutuala unde are vechime 1 an
multumesc anticipat Aura
:kissing: