avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe salar din strainatate pentru rezident roman
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe salar din strainatate pentru rezident roman

Buna
Sunt rezident in Romania si lucrez in Olanda ca marinar cu contract olandez angajatorul meu nu este rezident in Romania. Contractul este semnat direct cu angajatorul fara intermediar sau firma de crewing.Lucrez in sistemul de 4 saptamani in Olanda 4 saptamani libere in Romania.
INTREBARE: Unde se plateste impozitul pe salariu ? Mai trebuie completata declaratia 212 pentru ANAF???
Cel mai recent răspuns: Djrelaxmind , utilizator 13:14, 7 Iulie 2018
Vedeti ce prevede conventia de evitare a dublei impuneri intre cele doua state respectiv Romania si Olanda. Adica cititi si incercati sa intelegeti toate articolele conventiei si apoi vedeti ce este de facut. In geberal, ANAF solicita un dosar cu un certificat de rezidenta fiscala emis de Fiscul din Olanda si contractele de munca ale dumneavoastră cu angajatorii olandezi, asta in cazurile in care va mutati temporar rezidenta fiscala in Olanda. Aceste acte trebuiesc depuse in copie si traduse, insotite de un chestionar pe care il completati si il depuneti cu toate actele in acelasi dosar. Nu stiu daca trebuiesc si legalizate acele traduceri, asta doar ANAF poate sti. Simplu. Succes! [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Djrelaxmind, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chestionar rezidenta fiscala-depunere svabu svabu Speta este urmatoarea - cetatean roman cu rezidenta +fiscala in stat UE-Italya in ultimii 5 ani /contract munca /taxe /sanatate /samd.-deci legal --- omite ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Geanlu Geanlu Buna ziua, Daca sunt angajata la un anajator din Romania, dar din motive personale am ales sa ma mut in Germania pastrand jobul din Romania (lucrez remote, ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)