avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuiala care intra in categoria protocol
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuiala care intra in categoria protocol

Buna ziua,
La o intalnire de afaceri s-a consumat si bauturi alcoolice. Stim ca TVA-ul aferent este nedeductibil, dar cheltuiala cu alcoolul cum o tratam din punct de vedere al impozitului pe profit? Este deductibila sau nedeductibila? Daca intra in categoria protocol ar trebui sa fie deductibila partial, daca o consider o cheltuiala ce nu genereaza venituri impozabile atunci ar trebui sa fie nedeductibila.
Care este opinia dvs.?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar camicami camicami Cum inregistrez din punct de vedere contabil si fiscal o factura de carburant din Austria .Factura este cu TVA ,societatea din Romania fiind obligata sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli protocol mi_ta mi_ta Buna seara! As dori sa stiu si eu ce se poate inregistra ca cheltuiala de protocol la CMI. Multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)