Buna ziua. Am primit o notificare de la ENGIE pentru efectuarea revizie tehnice periodice a instalatiei de utilizare a gazelor naturale pana pe 26.07.2018. Eu am cumparat apartamentul anul trecut in vara, fara nici un document al centralei termice existente. Sunt al treilea cumparator si nici cel anterior nu a detinut nici un document. De unde pot face rost de proiectul tehnic necesar reviziei?
Aveti nevoie de proiectul tehnic al instalatiei de gaze si de cartea tehnica a centralei termice cu revizia ISCIR efectuata la zi.
Aceste documente trebuia sa le primiti de la vanzatorul apartamentului.
Un exemplar din proiectul instalatiei de gaze ar trebui sa existe la firma de distributie gaze, fiind depus de solicitant pentru a verifica montajul, a monta contorul de gaze (proprietatea firmei de distributie gaze) si a deschide gazele pentru consum. Proiectul mai poate fi gasit la firma de proiectare autorizata de ANRE pentru proiectare trasee de gaze.
Cartea tehnica si revizia ISCIR la 2 ani s-ar mai putea gasi la firma care a vandut centrala si care a efectuat anterior, periodic, din 2 in 2 ani, revizii tehnice ISCIR.