Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract intretinere intre mine si unchiul meu de 88 de ani ? De asemenea dinsul are un fiu de 62 de ani cu afectiuni psihice de la nastere si foarte bolnav corporal,ambii fara alti membrii de familie.
As putea pe baza acestui contract sa am acces la contul lui de banca si bunurile imobiliare dupa deces ?
Multumiri
Buna ziua,
Proprietarul, proprietarii (s-ar putea ca in urma dezbaterii succesiunii de pe urma sotiei batranului si fiul sa aiba drepturi la imobil), merg cu dumneavoastra la notar si va incheie contract de vanzare cumparare.
Prin instanta puteti obtine, daca este cazul, stabilirea unei curatele si atunci aveti acces la pensia domnului mai in varsta.
Va sfayuiesc sa luati legatura cu un notar care sa va spuna exact actele si pasii de urmat.
Sotia este decedata de vreo 30 de ani iar de pensie nu am nevoie.Este vorba doar de bunurile imobile (terenuri,casa)si contul din banca dupa decesul celor doi.
Act de intretinere
maria26
Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)