avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract intretinere intre mine si unchiul meu de 88 de ani ? De asemenea dinsul are un fiu de 62 de ani cu afectiuni psihice de la nastere si foarte bolnav corporal,ambii fara alti membrii de familie.
As putea pe baza acestui contract sa am acces la contul lui de banca si bunurile imobiliare dupa deces ?
Multumiri
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
GaMart, utilizator
Cel mai recent răspuns: GaMart , utilizator 13:56, 4 Mai 2018
Buna ziua,
Proprietarul, proprietarii (s-ar putea ca in urma dezbaterii succesiunii de pe urma sotiei batranului si fiul sa aiba drepturi la imobil), merg cu dumneavoastra la notar si va incheie contract de vanzare cumparare.
Prin instanta puteti obtine, daca este cazul, stabilirea unei curatele si atunci aveti acces la pensia domnului mai in varsta.
Va sfayuiesc sa luati legatura cu un notar care sa va spuna exact actele si pasii de urmat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Sotia este decedata de vreo 30 de ani iar de pensie nu am nevoie.Este vorba doar de bunurile imobile (terenuri,casa)si contul din banca dupa decesul celor doi.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
GaMart, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa decesul persoanei puse sub interdictie cine are drepturi la mostenire Ein Mann Ein Mann Buna ziua, Vreau sa depun la judecatorie o cerere de punere sub interdictie a unui unchi cu probleme psihice. Am si eu cateva intrebari legate de acest ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager marinelabiceri marinelabiceri Buna ziua, am si eu o nelamurire. Stau in apartamentul unchiului meu de 2 ani el fiind bolnav psihic (schizofrenie ). Am vrea sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Sunt într-o mare dilemă. vreau să cumpăr un apartament de ... davidbeck davidbeck Sunt într-o mare dilemă. Vreau să cumpăr un apartament de la o persoan în vârstă. Prețul este foarte bun. Dilema și îngrijorarea vine de la faptul ... (vezi toată discuția)