avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament pe numele minorului din banii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament pe numele minorului din banii bunicilor

Buna ziua, bunicii au niste bani si vor sa cumpere un apartament de la dezvoltator pe numele unui nepot minor de 14 ani. Minorul are parinti. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze? Se pot ocupa de acte parintii, care locuiesc cu minorul in orasul unde se va cumpara proprietatea in timp ce bunicii sunt la 300 km distanta?De ce documente au nevoie parintii din partea bunicilor, in acest sens? Minorul mai are o sora si de asemenea bunicii mai au un baiat, in afara de mama minorului. Poate fi vreo interdictie, in acest caz? Si de asemenea, bunicii vor sa cumpere si o garsoniera, pe numele lor, tot cu TVA 5%.Multumesc, o zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
imobiliare, utilizator

Alte discuții în legătură

Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Acte imobil pentru copil minor-nepot catalina.p catalina.p Bunicii ( sot-sotie cu varste de peste 73 ani ) bolnavi ai unui nepot in varsta de numai 3 ani- minor vor sa cumpere pe numele si pentru nepotul lor (in ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Vykynyky Vykynyky O familie are o casa si cateva terenuri in proprietate,are si doi copii fata si baiat .Fata pleaca de tanara din sat , se marita si cumpara impreuna cu sotul o ... (vezi toată discuția)