avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte vânzare-cumpărare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte vânzare-cumpărare autoturism

Bună ziua, tatăl meu a decedat, am făcut succesiunea dar nu și partajarea. Eu impreuna cu cei doi frați dorim să vindem un autoturism al carui proprietar a fost tata nostru. Cum se procedează cu actele de vanzare-cumpărare? Specific ca eu lucuiesc in Ilfov iar frații mei in Bucuresti. Se fac trei contracte sau va trebui făcută partajarea, în urma căreia să rămână doar un proprietar? Sau alta soluție există? Vă multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Mihaelatns, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaelatns , utilizator 21:12, 4 Mai 2018
fFratii dv sa incheie cedare in favoarea dv care deveniti proprietar exclusiv si putetti dispune de bunul mobil dupa propriul interes
Initial il inmatriculati pe rolul dv fiscal,ulterior il puteti instraina
Succes !
Va multumesc!

ynocentta a scris:

fFratii dv sa incheie cedare in favoarea dv care deveniti proprietar exclusiv si putetti dispune de bunul mobil dupa propriul interes
Initial il inmatriculati pe rolul dv fiscal,ulterior il puteti instraina
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism ca mostenitor silcat silcat Buna seara. As dori sa vand un autoturism dobandit prin mostenire - deces tata - mostenitori eu si fratele. Cumparatorul nu a mai dorit sa astepte sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare marinica71 marinica71 tatal meu are un apartament achizitionat din prima casatorie .la acest apartament mostenitori suntem eu fratele meu si tatal meu.tatal meu imi poate vinde ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism Mihaelatns Mihaelatns Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 2 ani. Mama dorește să vândă autoturismul pe care îl deținea tatăl meu. Am facut succesiunea dar încă nu am ... (vezi toată discuția)