avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare autoturism

Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 2 ani. Mama dorește să vândă autoturismul pe care îl deținea tatăl meu. Am facut succesiunea dar încă nu am ajuns la partajare. Putem vinde autoturismul? Cum procedăm? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaelatns , utilizator 20:11, 4 Mai 2018
Daca mostenitorii se inteleg amiabil,in baza certificatului de mostenitor se poate desfasura procedura de instrainare bun mobil
Daca mostenitorii nu ajung la intelegere amiabila,trebuie parcursa procedura in instanta dupa care se poata parcurge procedura de instrainare bun mobil
Mulțumesc frumos!

Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Dacă autoturismul a fost cuprins in certificatul de mostenitor, îl puteți vinde împreună, toti moștenitorii.
Nu trebuie să faceți partajul înainte.
Va mulțumesc pentru raspuns, însă nu știu cum se procedează. La acte ma refer.

raluk0207 a scris:

Dacă autoturismul a fost cuprins in certificatul de mostenitor, îl puteți vinde împreună, toti moștenitorii.
Nu trebuie să faceți partajul înainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism georgemarius georgemarius Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism unei persoane x. Persoana x vrea sa foloseasca aceasta masina pentru programul \"Rabla\". Problema ar fi ca masina este ... (vezi toată discuția)
Succesiune , se poate vinde un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori sabrina1980 sabrina1980 Buna seara , ar putea sa se vanda un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori ex tata si sora vrea sa vanda eu nu , o pot face fara mine ? (mama find ... (vezi toată discuția)
Acte vânzare-cumpărare autoturism Mihaelatns Mihaelatns Bună ziua, tatăl meu a decedat, am făcut succesiunea dar nu și partajarea. Eu impreuna cu cei doi frați dorim să vindem un autoturism al carui ... (vezi toată discuția)