avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drepturile mele?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drepturile mele?!

Am urmatoarea intrebare, va rog sa ma ajutati. Fratele meu a ajuns in spital in stare grava in urma unor incidente violente, din care este considerat suspect. Momentan este pazit de politie la spital. Vreau sa stiu daca am dreptul de a vorbi cu el in privat, sau daca politistii respectivi aud ce spune acesta, daca poate fi considerat declaratie?!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 22:33, 4 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca nu are interdictie sa ia legatura cu dvs, eu cred ca puteti vorbi cu el. Nu poate fi luata in considerare ca declaratie, ceea cea vorbiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care terorizeaza scara blocului, are o problema cu ... pescarualexandru pescarualexandru Vecin care terorizeaza scara blocului Are o problema cu cineva sau cu toti. Pe etaj, sunt 5 apartament, din care 3 sunt locuite (de mine, o vecina si domnul ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie ca martor MoldovanSabin MoldovanSabin Buna ziua. Fratele meu este suspect de furt si pe mine m-au chemat la politie sa dau o declaratie despre fratele meu. Politia mi-a aratat niste imaginii cu o ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie - cod galben, imposibilitate de prezentare, consecinte lavin12 lavin12 Buna ziua, Am fost citat la departamentul fraude de politia din giurgiu. Este cod galben nu se poate circula ba mai mult am si probleme financiare si nu ma ... (vezi toată discuția)