avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... secretara studii scurta durata trecere la studii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

secretara studii scurta durata trecere la studii de licenta

Buna ziua..sunt secretara cu studii de scurta durata si anul acesta am absolvit studii universitare de licenta. Mentionez ca lucrez in invatamantul superior si sunt incadrata ca si cadru didactic auxiliar. Intrebarea mea este...exista vreo prevedere legala..(am auzit ceva ca ar fi fost aprobata prin 2008) care prevede transformarea postului conform studiilor de licentape care tocmai le-am absolvit?Dintr-o parte mi s-a spus ca da, ca trebuia sa trec automat de cand am dus adeverinta de absolvire,..acum insa m-a sunat dna de la personal si mi-a spus ca trebuie sa dau concurs din nou...Asa prevede legea?Sa dau iarasi concurs?
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 20:26, 29 Octombrie 2009
Trecerea pe studii superioare se trece prin concurs pe un post vacant de studii superioare sau prin transformarea postului dvs. in studii superioare, dar tot trebuie sa fiti examinata.
Ordonanta de care faceti vorbire.......valabila pana la finalul anului 2009
Ordonanta 10/2008
ART. 7
(1) Promovarea personalului contractual în anul 2008, în condiţiile legii, se poate face numai pe un post vacant de natura celui pe care urmează să fie promovată persoana, cu excepţia persoanelor încadrate pe posturi unice, prevăzute în statul de funcţii, cu încadrarea în nivelul alocaţiilor bugetare aprobate pentru cheltuielile cu salariile.
(2) Promovarea în condiţiile legii a persoanelor încadrate pe funcţia de debutant, a persoanelor încadrate pe posturi unice prevăzute la alin. (1), precum şi a celor care au absolvit studii de nivel superior într-un domeniu care să cuprindă activitatea respectivă se face prin transformarea postului pe care acestea sunt încadrate într-un post de nivel superior.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
Crissa C, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O.u.g.nr.11 din 2006 lazar aurelia lazar aurelia buna ziua, am nevoie de ajutorul celor care stiu si ma pot ajuta lucrez into institutie de stat (invatamant)ca administrator,postul nu prevede studii ... (vezi toată discuția)
Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la studii medii la studii superioare nicolina01 nicolina01 este necesar sustinerea unui examen in vederea trecerii de pe un post cu studii medii pe un post cu studii superioare,avand in vedere ca angajatul a prezentat ... (vezi toată discuția)