avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Aplicare TVA la marja de profit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Aplicare TVA la marja de profit

Buna ziua,
Sunt administratorul unui SRL cu domeniu de activitate dealer auto. Pentru achizitiile intracomunitare am aplicat TVA la marja de profit pentru masinile secon hand. In urma unui control, ANAF considera ca am aplicat gresit TVA pe marja de profit si solicita platirea TVA pentru toate achizitiile facute, desi nu am incasat aceste sume. Motivul : TVA la marja de profit nu se poate aplica pt comertul cu auto second-hand.
Exista cai de atac imptriva acestei decizii a ANAF?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:27, 6 Mai 2018
Furnizorul dvs. a aplicat regimul special de TVA asupra marjei brute ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto second hand bibimadi bibimadi buna seara. reprezint o societate care are ca domeniu de activitate comert auto second hand. achizitionez masini din comunitate de la site-uri de ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto second-hand Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine . Am o factura cu un auto second-hand pe care scrie \\" Livrarea se supune regimului special al marjei profitului. ... (vezi toată discuția)