avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Atestat administrator imobile
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Atestat administrator imobile

Buna ziua, daca imi poate raspunde cineva. Eu vreau sa ma inscriu la cursuri de administrare imobile dupa care sa iau atestatul.ma pot inscrie la orice primarie pentru atestat sau decat la primaria de care apartin? Dupa ce iau cursurile as vrea sa deschid un SRL. Cum e mai bine sa iau atestatul pe srl sau pe persoana fizica? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 5 Mai 2018
Atestatul profesional este valabil pe intreg teritoriul national
Este diferenta intre atestatul profesional persoana fizica si atestatul per persoana juridica
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma administrare imobile Administrare Administrare Buna ziua! Doresc sa creez o companie de administrare imobile. Si pentru persoanele juridice, care au ca principal cod caen administrarea imobilelor, este ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile cornelusha cornelusha Buna ziua, este adevarat ca daca ai domiciliul/resedinta in sectorul 1, nu ai voie sa dai examen la primaria altui sector ? Sau nu iti recunosc diploma cei de ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator ndb ndb Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca sunt conditionari sau ,,riscuri\'\', pentru un administrator de imobile, care are atestat emis de primaria unui ... (vezi toată discuția)