avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma administrare imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma administrare imobile

Buna ziua!
Doresc sa creez o companie de administrare imobile. Si pentru persoanele juridice, care au ca principal cod caen administrarea imobilelor, este necesar acel atestat dat de consiliul local? Daca da, poate fi el obtinut in alta localitate decat cea in care are domiciliul administratorul ori angajatul care cere atestarea? Daca nu, este valabil atestatul luat in Bucuresti sa spunem, pe tot cuprinsul tarii?
Cel mai mult ma intereseaza daca este impetuos necesar ca un angajat al companiei sa detina acel atestat.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 13 Octombrie 2013
Pai dv ce credeti? Normal ca trebuie macar un angajat sa detina acel atestat care este valabil pe intreg teritoriul Romaniei odata obtinut
Ma gandeam ca, fiind vorba de o persoana juridica, nu mai este nevoie de acel atestat.
Din ce am vazut pe site-ul primariei Cluj-Napoca, nu se pot inscrie decat persoanele care au domiciliul in Cluj. Asta inseamna ca, avand domiciliul in Bucuresti, sunt nevoit sa merg la cursuri in Bucuresti. Aveti idee cat dureaza cursurile si testarea in total?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
Administrare, utilizator
Orice persoana fizica sau juridica,poate presta servicii de administrare imobile,numai in baza atestatului emis de autoritatea publica locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator? ricadinas ricadinas In ce lege se prevede ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator pentru asociatii de proprietari ? (vezi toată discuția)
Atestat administrator imobile Adicos Adicos Buna ziua, daca imi poate raspunde cineva. Eu vreau sa ma inscriu la cursuri de administrare imobile dupa care sa iau atestatul.ma pot inscrie la orice ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile cornelusha cornelusha Buna ziua, este adevarat ca daca ai domiciliul/resedinta in sectorul 1, nu ai voie sa dai examen la primaria altui sector ? Sau nu iti recunosc diploma cei de ... (vezi toată discuția)