avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecarea unei minore de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecarea unei minore de acasa

Bună ziua. Am o prietena, are 16 ani, în octombrie împlinește 17, care are probleme cu mama ei, consuma băuturi alcoolice și ii face scandal în fiecare zi, uneori folosește chiar violenta. Acum s-a angajat, și ar vrea sa se mute în chirie cu mine, dar mama ei ne amenință că ne va face probleme cu politia. Menționez ca părinții ei sunt divorțati și este în grija mamei. Care ar putea fi consecințele dacă s-ar muta cu mine în chirie? eu fiind majora. Sau ce se poate face în cazul acesta. Cu mama ei nu este nicio cale de înțelegere și nu va mai putea sa stea cu ea, ii este foarte frica sa nu o omoare sau sa o bata. de 2 zile sta la mine și nu vrea sa se întoarcă acasă.

Alte discuții în legătură

Cum pot scăpa de un bețiv care mi-e tată? am niște bani pentru partaj și divorțul mamei, dar nu știu dacă să-i folosesc pentru asta, sau pentru a sta cu chirie departe de el Divortpartaj Divortpartaj Tata e un alcoolic ,bea de aproximativ 18 ani. In ultimul timp încerca sa se lase pentru ca a ajuns la alcoolicii anonimi la insistentele mamei si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)