avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Igienă: vecinii folosesc curtea comună ca toaletă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Igienă: vecinii folosesc curtea comună ca toaletă de câini

Problema: Proprietar, locuiesc la parter, cu intrare din curtea comună (casă cu multipli locatari). Vecinii care sunt chiriași (la stat) își expediază câinele să-și facă nevoile în curtea comună, nu curăță după acesta.
Orice rugăminte adresată lor în acest aspect a eșuat. Mirosul este insuportabil, nu poți păși niciunde în iarbă încât să nu calci în rahat proaspăt și uscat.

Întrebare: există o cale legală, civilizată de a implica vreo instituție în rezlvarea acestei probleme? Vreo instituție de igienă? Practic clădirea și curtea comună sunt proprietatea Primăriei, la care respectivii sunt chiriași. Am și poze cu câinele "în acțiune" fix în fața ușii mele.

Dacă nu, există o cale pașnică, semicivilizată de a le înapoia cele lăsate în curte astfel încât să nu fie încălcată legea? Evident nu vreau să fac rău nimănui, iubesc animalele, doar vreau să responsabilizez părțile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
stevieosaurus, utilizator
Cel mai recent răspuns: stevieosaurus , utilizator 13:38, 7 Mai 2018
Sesizati oficial politia teritoriala,directia corp control din primarie
Multumesc. Si considerati ca se vor implica? Ce pot sa ii faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)