avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii au furat din pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii au furat din pamant

Bunicii au cumparat un teren intravilan de 2500 mp in 1960.
(25*100). Bunicul a decedat, doar bunica mai locuieste pe proprietate. Vecinii au profitat de situatie si au avansat cu gardurile. Din 2500 mp au mai ramas doar 1700 mp. Vecinii s-au folosit de rude si "relatii" pentru a face cadastrul pe noua configuratie. Din pacate, bunica nu se poate ocupa de formalitati. Vreau sa intreb ce pot face eu pentru a remedia situatia. Cum se poate contesta cadastrul? Pe cine sa chem sa facem masuratorile? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara !! in urma unei succesiuni amiabile m-am ales cu un ... Constantin8318 Constantin8318 Buna seara !! In urma unei succesiuni amiabile m-am ales cu un teren intravilan de 2500 mp ce nu a fost masurat niciodata cred . Acum facand cadastrul s a ... (vezi toată discuția)
Diferenta de suprafata din titlul de proprietate si adeverinta initiala Adriana68 Adriana68 Din pacate, mi-a revenit mie misiunea sa rectific aceasta problema, dupa o perioada de mai bine de 20 de ani si anume sa fac cadastrul la o casa mostenita de ... (vezi toată discuția)
Intabulare cu certificat de proprietate fals! adihor adihor Buna ziua, Aveti bunavointa sa-mi dati un sfat: Incerc sa recuperez de la vecin terenul(1500mp) pe care el il poseda din 1960(i s-a dat in folosinta....-are ... (vezi toată discuția)