avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosare penale pentru alcool la volan, fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosare penale pentru alcool la volan, fuga de la locul accidentului și conducere cu permisul suspendat. Îmi puteți spune ce se va întâmpla la proces, sunt șanse să-mi dea cu executare?

Buna ziua, in urma cu 1 an si jumatate mi a fost retinut permisul pentru bautura (0,63 aer si 1,12 sange iar la a doua recalculare a iesit 1,80) si fuga de la locul accidentului, am intrat intr-un cap de pod si am plecat acasa (fara vatamare corporala). Acum o saptamana am fost oprit in trafic de catre agenti si mi au facut dosar penal avand permisul suspendat de la accident (la test a iesit 0 in aer) si ieri s-a mai intamplat odata aceeasi faza. In momentul actual am 3 dosare penale si nici unul nu este finalizat. Imi puteti spune va rog ce se va intampla la proces ? sunt sanse sa mi dea cu executare ?
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: HrincuVasileAdelin , utilizator 16:03, 9 Mai 2018
Justitie dreapta si legi ca la noi la nimeni !
Unii omoara 2-3 oameni nevinovati si nu fac o zi de puscarie si altii ca in cazul de fata nu omoara pe nimeni si pot face si chiar fac 2-3 ani cu executare...justitie si dreptate domne

gigiz a scris:

Imi pare rau dar trebuie sa spun ce gandesc. Eu as adauga la o amenda mare si vro 6 luni de parnaie. Demonstrativ. Cei ca baiatul acesta omoara lumea pe strada. Vrea sa scape? Eu sper sa nu. Poate il ajuta sa realizeze ca altul este drumul in viata si schimba macazul cand iese de la mititica.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

HrincuVasileAdelin a scris:

Nu o sa mai conduc pana nu am din nou drept de circulatie. Mi am dat seama ca m am jucat cu viata mea si cu a altor oameni oameni.

Acum, știi cum e, ce va fi, va fii.
Totuși alții nu fac ceea ce ai făcut tu și au parte de accidente. Nimeni nu își dorește așa ceva.
Apoi, gândește-te cum se vor simții părinții tăi și la faptul că i-ar putea dărâma urmările faptelor tale.
In rest fiecare își trăiește propria viața și suporta consecințele faptelor lui.
Eu îți doresc sa fii mai responsabil. Pentru că ce va urma nu tine de mine sau alții de pe aici, indiferent ce spunem noi.
Tine doar de tine și de faptele tale, trecute, prezente și viitoare.

Multa bafta îți doresc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Quartila, utilizator
Iti multumesc frumos. Eu imi doresc acelasi lucru, sa fiu mai responsabil si cred ca acesta este primul pas pe care trebuie sa l fac, sa mi asum faptele si sa suport consecintele.

Quartila a scris:

HrincuVasileAdelin a scris:

Nu o sa mai conduc pana nu am din nou drept de circulatie. Mi am dat seama ca m am jucat cu viata mea si cu a altor oameni oameni.

Acum, știi cum e, ce va fi, va fii.
Totuși alții nu fac ceea ce ai făcut tu și au parte de accidente. Nimeni nu își dorește așa ceva.
Apoi, gândește-te cum se vor simții părinții tăi și la faptul că i-ar putea dărâma urmările faptelor tale.
In rest fiecare își trăiește propria viața și suporta consecințele faptelor lui.
Eu îți doresc sa fii mai responsabil. Pentru că ce va urma nu tine de mine sau alții de pe aici, indiferent ce spunem noi.
Tine doar de tine și de faptele tale, trecute, prezente și viitoare.

Multa bafta îți doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat Stefan2201 Stefan2201 Buna ziua, Persoana X are pe rol un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere cu permis suspendat, primeste o dovada fara drept de ... (vezi toată discuția)
2 dosare penala in aceas zi !? Liviu2017 Liviu2017 Buna, pentru o infractiune rutiera in care s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o alcolemie de peste 0,8 in aer respirat iar dupa cateva ore este oprit ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis dupa suspendare pentru alcoolemie b_cristi b_cristi Salutare! O intrebare.. Daca cineva este prins conducand fara permis, dupa ce in prealabil acesta a fost suspendat datorita alcoolemiei, care este ... (vezi toată discuția)