avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrerupere pt cresterea copilului an 1984
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrerupere pt cresterea copilului an 1984

Doresc sa ma lamuriti in urmatorul caz. Ce avantaj am avut daca am intrerupt lucrul pt cresterea copilului care atunci avea un an si 8 luni sau daca intrerupeam din alt motiv. La vremea respectiva stiam ca se considera vechime neintrerupta in munca. Eu am intrerupt in 01.09.1984 si am inceput in 15.07.1985. In fiecare din cei doi ani punctajul s-a facut astfel: cele 8luni/12din 1984 si cele 5luni si 15zile/12 din 1985. Apoi in anul 1990 amintrerupt din 15.03.1990 pana in 27.10.1990 pt cel de-al doilea copil si impartirea s-a facut tot la 12luni. Daca intrerupeam din alt motov era la fel. Nu consider ca s-a calculat corect deoarece inainte de revolutie singurul avantaj l-a acest fel de intrerupere era continuitatea in munca. Va rog sa ma lamuriti unde este continitatea la mine. Multumesc. Cu respect B.D

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata toaderanisoara toaderanisoara Am 50 de ani, am 2 copii nascuti in 1988 si 1989 .Am stat acasa pt. cresterea lor 6 luni(pt. amindoi) ,dupa revolutie pt 2 copii mamele stau acasa 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc o lamurire intr-o problema! sotia mea a facut ... nikilapa86 nikilapa86 Buna ziua! Doresc o lamurire intr-o problema! Sotia mea a facut cerere de intrerupere a activitatii ptr. intretinere si crestere copil in anul 1980. In cartea ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ddena ddena As dori sa stiu daca concediul pentru cresterea copilului din perioada 1984-1985(nu mai mult de 90 zile pe an)se ia in calcul la vechimea in munca.Pe ... (vezi toată discuția)