avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru in 2 schimburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru in 2 schimburi

Buna ziua,
Schimbul de lucru care incepe la ora 21.00 si se termina la ora 06.00 se numeste obligatoriu schimbul 3? Mentionez ca in fabrica se munceste in 2 schimburi - schimbul 1 de la 06.00 la 15.00 si schimbul 2 de la 21.00 la 06. Intre orele 15.00 si 21.00 fabrica fiind inchisa. Cineva sustine ca trebuie sa scriem in contract ca angajatii lucreaza schimbul 1 si schimbul 3. Nu scrie nicaieri in legislatie ca schimbul 3 este obligatoriu noaptea...
Cum este corect?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Ariela85, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi dau in judecata seful gicu73 gicu73 Sunt un functionar public si ma confrunt cu o problema privind seful meu. Serviciul meu se desfasoara la 8 ore din care foarte multe ture le am in schimbul ... (vezi toată discuția)
Referitor la sporul de noapte cercelviorel cercelviorel snt angajat in mapn, execut serviciu de paza ...noaptea stau in postu de santinela de la ora 21 la ora 03 si primesc spor de noapte doar de la ora 22 la ora 03 ... (vezi toată discuția)
Programul de munca antin antin sint angajat intro intro primarie.am urmatoarele nelamuriri in ceea ce priveste organizarea serviciilor de sefi,sefi carora le place sa le cazi la picioare ... (vezi toată discuția)