avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masini parcate pe ambele trotuare fara spatiu pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masini parcate pe ambele trotuare fara spatiu pentru pietoni

Buna ziua,
Pe strada Scheiul de Sus din Bucuresti, masinile blocheaza ambele trotuare complet. Am facut sesizare in urma cu doi ani la Administratia Strazilor si Politie.
1. Administratia Strazilor a demarat procedura de montare a stalpilor pentru trotuar, procedura care a fost "contestata si anulata". In momentul de fata nu exista deschisa nici o procedura de achizitie/montare si nici macar o promisiune de rezolvare.

2. Sesizarea la Politie a fost urmata afisarea pe parbriz a unui avertisment pentru 21 de masini parcate neregulamentar. Politia nu poate ridica masinile de pe trotuar (chiar daca nu exista spatiu pentru pietoni)

Ce alternative exista pentru a circula pe trotuar pe aceasta strada? nu exsta nici 10cm liberi pentru circulatie pe nici unul dintre trotuare zi sau noapte. Pe aceasta strada exista scoala, gradinita si scoala de muzica

Alte discuții în legătură

Obligatii asociatie de proprietari - solicitare montare stalpi Laura_Andreea Laura_Andreea Buna ziua, As dori si eu cateva sfaturi cu privire la statutul legal al unei asociatii de proprietari intrucat nu am reusit sa gasesc informatiile necesare ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)