avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suspendare termen intrare in legalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suspendare termen intrare in legalitate

Am formulat plangere impotriva unui PV constare constructie fara autorizare legea 50/1991 la judecatorie.
Data pana la care trebuie sa intru in legalitate se extinde cu timpul cat dosarul se afla la judecatorie?
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
anti77, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuzurile functionarilor primariei alinh alinh Buna ziua Am si eu o chestiune de rezolvat si anume am depus la primarie un dosar pentru obtinerea autorizatiei de construire conform legii 50/1991.Adresele ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sanctiune constructie ilegal edificata rechi1958 rechi1958 Am incercat sa ma documentez dar am gasit dat contradictorii , si anume : 1 - cum ca o astfel de fapta se prescrie dupa doi ani ---2 . cum ca nu se prescrie o ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda constructie fara autorizatie. ... TacheF TacheF Contestare amenda contraventionala pentru constructie fara autorizatie. Acum 6 ani am construit in regie proprie un gard si o magazie din lemn si OSB acoperita ... (vezi toată discuția)