avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul CCC

Bună ziua. Sunt în CCC, din 30 Ianuarie 2018, ptdoi ani. Vreau sa încep, demararea unei Societăți START_UP, Împreună cu sotul. În calitate de administrator,fara venit (legal eu ma voi ocupa de toate documentele) . Pot, legal sa ma ocup de tot ce inseamna i fiintarea unei firme cu fonduri nerambursabile? Sau pot ca asociat? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma si indemnizatia pt crestere copil deeapreda deeapreda Buna ziua! Am si eu o intrebare,am lucrat doi ani la societate comerciala,am ramas insarcinata si acum sunt in CCC si urmeaza ca luna viitoare sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Ma aflu in proces cu fostul meu sot , de care sint divortata si am avut impreuna un bar , de dizolvare a firmei . Eu am dus documente si martori in ... (vezi toată discuția)