avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare formular 212
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare formular 212

Buna ziua,
Sunt pensionar dar si agent asigurari as dori sa-mi spuneti daca din comision trebuie sa platesc CAS si daca nu ,nu stiu cum sa completez formularul 212. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: andriana12 , utilizator 19:24, 8 Mai 2018
Fiind deja pensionar, la acest venit veti plati doar impozitul pe venit de 10% si contributie la sanatate doar daca acest venit va depasi plafonul de 22800 lei. Daca nu depaseste, in declaratia unica 212 completatati doar partea de impozit pe venit si deloc la contributii sociale.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende PopCristi PopCristi Buna ziua Daca am de distribuit 20000 lei din profit catre dividende firma in afara de cei 5% impozit mai are si alte obligatii? Daca in septembrie ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un pfa mihasava35 mihasava35 Buna ziua, Am fost nevoita sa imi deschid un PFA in urma cu o saptamana. Mi sa spus de la registrul comertului ca trebuie sa complectez un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil - contract de inchierere Andrei.Marinescu Andrei.Marinescu Buna ziua, Doresc sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti si la majoritatea vizionarilor primesc intrebari legate de depunerea contractului de inchierere la ... (vezi toată discuția)