avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

buna ziua. as vre sa va prezint situatia mea si daca se poate sa ma ajutati sa inteleg cum este mai bine de facut.sunt barbat si m-am nascut pe 19/04/1965. in anul 1981 la 16 ani m-am angajat pentru prima data si am lucrat pina in 1984 cind am plecat la scoala militara. in 1986 am absolvit si am activat pina in anul 1998 cind am depus demisia si am plecat in strainatate. lucrez cu acte in regula din 2003 si pina in momentul actual. as vrea sa stiu cind si ce fel de pensie pot cere. orice informatie suplimentara imi va fi foarte utila pentru a sti cum sa ma comport. va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:43, 8 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie de serviciu la 58 ani si 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.femeie,nascuta 20 -04 -1965, lucrat 12 ani in grupa ... Aida2016 Aida2016 Buna ziua.Femeie,nascuta 20 -04 -1965, lucrat 12 ani in grupa a-2-a.Am avut si 7 luni de somaj(nu stiu cat conteaza).Va rog frumos daca imi puteti spune cand ... (vezi toată discuția)
Pensie militara preda1964 preda1964 Buna ziua.Sunt un fost cadru militar,si va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de pensie militara.Am intrat in Scoala Militara in anul 1982 ,absolvind-o in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie militara Robert Friedmann Robert Friedmann Am fost ofiter activ(sint in rezerva).Din 1965 si pina 30.12.68 am frecventat cursurile Scolii Superioare de Ofiteri iar de la acea data si pina la trecerea in ... (vezi toată discuția)