avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Femeie,nascuta 20 -04 -1965, lucrat 12 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Femeie,nascuta 20 -04 -1965, lucrat 12 ani in grupa ...

Buna ziua.Femeie,nascuta 20 -04 -1965, lucrat 12 ani in grupa a-2-a.Am avut si 7 luni de somaj(nu stiu cat conteaza).Va rog frumos daca imi puteti spune cand m-as putea pensiona.Mentionez ca cei 12 ani de grupa au fost in perioada 1986-1998.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 20 August 2021
Daca aveti realizat stagiul complet de cotizare (34 ani si 1 luna) aveti dreptul la pensie pentru limită de vârstă, cu reducerea vârstei standard de pensionare cu 4 ani.

In speta, varsta de pensionare: 58 ani si 10 luni (Februarie 2024)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? lumimor lumimor Am 45 ani.O vechime in campul muncii de 23 ani.9 ani sunt in grupa 1 si 9 in grupa a doua de munca.Sunt o persoana cu handicap accentuat de 3 ani (diabet ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)