avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA - stornare factura lucrare neterminata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA - stornare factura lucrare neterminata

Buna ziua!
Am ales o "agentie de publicitate" P.F.A. pentru servicii de decopertare si copertare copertine (material, grafica si montaj) fara contract de prestari servicii in val. de 2.400 lei.
Am achitat 1.200 lei la data emiterii facturii, mi-a executat o parte din lucrari iar restul a intarziat data la care trebuia terminata lucrarea.
L-am notificat cu 3 zile inainte de termenul fixat de noi insa a fost in zadar, a trebuit sa contactez alta firma care a terminat lucrarea inceputa de el.
Daca nu vrea sa storneze factura ce pot sa fac?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stanculescustelian , utilizator 08:13, 12 Mai 2018
Pai daca storneaza factura trebuie stornata si chitanta, adica trebuie returnati banii. Neavand un contract, nu cred ca va storna factura si nici suport legal nu aveti, ca sa-l obligati sa faca asta. El va sustine ca a prestat de valoarea care s-a platit.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
viorel55, utilizator
Si cu diferenta de bani de 1.200 lei cum ramane?
Restul de 1200 va ramane ca Sold la Balanta de Furnizori, pentru posteritate. Peste 4-5 ani contabilul va scapa de acest sold intr-un fel sau altul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storno factura croitoru raluca croitoru raluca buna ziua in 05.05.2010 am emis o factura catre unul din clientii nostrii , s-a facturat un bun. in 06.06.2011 clientul ne-a returnat bunul respectiv , am ... (vezi toată discuția)
Ref. stingere/compensare a documentelor ce se storneaza Dragos1986 Dragos1986 Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire pentru care va rog, daca se poate, sa ma ghidati spre o rezolvare sau cel putin lamurire ... (vezi toată discuția)
Incasari plati ContSters53045 ContSters53045 Buna ziua, De foarte putin timp lucrez la o firma care are productie si experienta mea in contabilitate primara e limitata asa ca asi fi foarte recunoscatoare ... (vezi toată discuția)