avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna ziua! Am mai pus aceasta intrebare si revin, deoarece nu am primit raspuns: Am un copil de 2 ani și 3 luni , ma aflu in stimulent de insertie de la data nasterii copilului. Mai am un copil nascut in luna aprilie. Pot beneficia de stimulent de insertie si pentru cel de al 2-lea copil?Unde depun cererea/dosarul? La primaria de domiciliu sau AJPIS?

Alte discuții în legătură

Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie savy savy Buna ziua, In cazul in care beneficiarul indemnizatiei pentru cresterea copilului \"pana la un 1 an\" se intoarce la munca in cat timp trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata ggrumezescu ggrumezescu Buna ziua, Voi naste intr-o saptamana si am cateva nelamuriri cu privire la depunerea dosarului pentru crestere copil ( am intrebat si la agentiile sociale ... (vezi toată discuția)