avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere de concediu medical cu un cuvant scris ingrosat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere de concediu medical cu un cuvant scris ingrosat

Acum doua saptamani m-am intors din CM, am predat foaia de la doctor, toate bune si frumoase.... Azi cu o zi inainte de ziua de salar primesc un telefon de la HR in care imi spun ca nu pot primi aceasta cerere, ca un cuvant de pe ea este scris ingrosat. Vor sa o iau, so o duc inapoi la medic si sa imi puna el o stampila si sa semneze peste acel cuvant ingrosat. Acum problema este ca doctorul meu de familie e in alt judet de unde mi-e peste mana sa merg si sa ma intorc intr-o zi. Plus ca ar trebui sa lipsesc de la munca. Chiar exista in lege asa ceva, ca nu poate fi scris ingrosat pe foaia de concediu? Ce altceva pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Proces verbal de predare contestatie123 contestatie123 Buna ziua, Am fost angajat ca si inginer mecanic la o firma care se ocupa cu inchirierea utilajelor. Am primit de la firma scule, laptop si ... (vezi toată discuția)
Probleme decont excursie la locul de munca bemilian bemilian Buna, in data de 10 august am castigat o excursie la locul de munca. in data de 15 august am plecat in concediu. pe data de 1 sept la locul de munca am ... (vezi toată discuția)
Contract traducere Blu37 Blu37 am incheiat in aceasta primavara un contract de traducere de roman cu o editura din Buc. in urma unei convorbiri telefonice m-am apucat de tradus romanul, si ... (vezi toată discuția)