avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces verbal de predare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces verbal de predare

Buna ziua,

Am fost angajat ca si inginer mecanic la o firma care se ocupa cu inchirierea utilajelor. Am primit de la firma scule, laptop si telefon.
Situatia sta in felul urmator : Eu nu aveam vestiar acolo, iar toti colegii mei isi puneau laptopul in vestiar. Eu ceva timp mi am pus ghiozdanul cu laptopul pe un raft acolo pana ce l am gasit prabusit. Fapt pt care laptopul s a ciobit putin, intr un colt.
Dupa 2 saptamani mi am dat demisia. Nu am anuntat nimic despre ce s a intamplat cu laptopul. Am predat sculele, telefonul si laptopul cuiva din firma, Am intrebat daca nu este nevoie de vreun proces verbal de predare iar el nefiind prea sigur, a sunat pe cineva mai sus si mi s a spus sa le predau fara. Am scris o foaie de demisie si am plecat. A 2a zi m au sunat de la resurse umane sa ma intorc la sediu sa mai semnez inca o cerere de demisie pt ca cea pe care am scris o eu nu era buna. Iar a 3a zi sa ma sune de la Bucuresti ca laptopul e ciobit si ca tre` sa ma intorc la sediu sa semnez un proces verbal de predare a sculelor, al telefonului si al laptopului si alt proces verbal in care sa semnez cum ca ma achit de reparatia laptopului, ba chiar aruncadu mi cateva amenintari cum ca ei ma pot da in judecata acum cum ca eu nu am predat nimic, nici o scula sau vreun laptop. Acum cine m a sunat era tare nehotarat cum sa procedam se gandea el ca sa le achit contravaloarea laptopului si sa l iau eu de tot sau sa ma trimita pe mine sa l repar..in fine.
Intrebarea e daca nu ma mai duc sa mai semnez vreo ceva ce pot pati? In cel mai rau caz nu mi voi mai primi banii pe alea 2 saptamani lucrate? sau lucrurile pot lua o intorsatura urata daca ma vor da in judecata si pot sa ajung chiar sa platesc si altele?

Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
contestatie123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 20 Septembrie 2019
Buna ziua,
La primirea sculelor...ati semnat vreun proces verbal de primire?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Din pacate, da
Atunci mergeti si discutati cu dumnealor, mai ales ca vor o intelegere amiabila
Cand ati predat laptopul trebuia sa incheiati un proces-verbal ... acum nimeni nu poate sti realitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa predau bunurile angajatorul refuza sa le preia si sa semneaze fisa de lichidare alexandru2006 alexandru2006 Buna tuturor! Am mare nevoie de sfatul dvs.Fiin angajat de 4 ani la SC x, de 3 ani noul sef incearca sa imi geseasca greseli amenintandu-ma de fiecare data ca ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie vio1961 vio1961 buna ziua am lucrat la o firma privata,intr-o functie de conducere judeteana,de unde datorita divergentelor aparute in data de 17.06.2013 mi am inaintat catre ... (vezi toată discuția)
Uirgent- fisa de lichidare- andreea_eremia andreea_eremia Cand se semneaza fisa de lichidare? Eu sunt in acest moment in perioada de preaviz. Maine trebuie sa predau laptop-ul si telefonul primit de la firma. Mi se ... (vezi toată discuția)