avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz

Bună ziua angajatorul mă obliga sa lucrez de la ora 8 pana la ora 17 deși în contractul de munca programul de lucru este de la ora 8 la ora 16 motivând că am pauza de masa 30 de minute și 2 pauze de câte 10 min fiecare este legal ce face dacă nu cum pot rezolva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 9 Mai 2018
In Regulamentul intern este prevazuta pauza de masa si celelalte pauze ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa-obligatoriu sau nu andreea.dragan andreea.dragan Buna dimineata! Lucrez de aproximativ 1 an de zile in cadrul unei firme, iar programul de lucru a fost de 8 ore, de la 8-16.00. Saptamana trecut, m-au ... (vezi toată discuția)
Pauză de masă de o oră în mijlocul programului, care astfel ajunge la 9 ore/zi. dacă nu o iau pot pleca cu o oră mai devreme acasă? Roxana_Marcela_N Roxana_Marcela_N Buna ziua, Lucrez la o companie care are are programul de la 9 la 6, incluzand si o ora de pauza. In regulamentul interior este specificat ca obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa cristi peter cristi peter lucrez la o firma in productie cu program de 8 ore pe zi in schimburi mi se acorda pauza de masa 30 minute pe zi dar de cele mai multe ori pauza o iau dupa 30 ... (vezi toată discuția)