avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transmire acte catre anaf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transmire acte catre anaf

Buna ziua!
in cazul in care se face vanzare cumparare a unui locuinte situate in mediul rural;actele sa fac la notar in judet,valoarea este sub 15000 euro;notarul transmite catre anaf documente pt inregistrare ?
-asta este procedura legala?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:28, 9 Mai 2018
Daca pretul declarat este sub valoarea de expertiza, da.
care este valoare de expertiza?
Cea specificata in studiul de piata intocmit de camera notarilor publici in circumscriptia careia se aflaa imobilul pentru anul 2018, in conformitate cu art 111 Cod Fiscal. Puteti incerca sa calculati singur valoarea folosind documentele de aici: www.unnpr.ro sau, si mai simplu, intrebati notarul public la care urmeaza sa incheiati tranzactia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare indici de corectie la grila notariala pt imobile catalina.nicolae catalina.nicolae buna ziua, in ce conditii se aplica de catre notar indicele de corectie la grila pt imobile? ce fel de acte doveditoare trebuie prezentate si daca se poate ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii unei donatii Apollo_ro Apollo_ro Cum se stabileste valoarea unei donatii cand se face reductiunea liberalitatilor excesive in cazul unui partaj notarial? Dar in cazul unui partaj judecatoresc? (vezi toată discuția)
Vînzare imobil! buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am ... marcelutza marcelutza Buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am declarat prețul real ,care era mai mic decit cel din grila notariala,dar notarul mi- ... (vezi toată discuția)