avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare in concediu Cc tatal 1 luna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare in concediu Cc tatal 1 luna

Buna ziua,
Sunt in concediu crestere copil, iar din 18 iunie ma reintorc la munca mai devreme la un alt job decat cel dinainte de sarcina.
Fetita implineste 2 ani pe 12 octombrie 2018.
Legea spune ca tatal are dreptul la cel putin 1 luna concediu cc.
Adica poate sa isi ia concediu mai mult de 1 luna, pana la implinirea de 2 ani ai fetitei? Stimulentul de insertie se primeste dupa terminarea concediului tatălui?
Va multumesc!
Cristina
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
cristiutza85, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua, Fetita prietenilor mei s-a nascut in decembrie 2013. Mama nu beneficiaza de concediu crestere copil. Tatal a optat sa stea acasa 2 ani si acum a ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Ralexandra Ralexandra Buna ziua . Sunt in concediu de crestere al copilului . Copilul implineste 2 ani pe 4 sept 2018 . Am ramas in CIC cu al doilea copil in continuarea CIC 1 . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.doresc urgent raspuns. am nascut pe data 08 august ... felicia bz felicia bz Buna ziua.doresc urgent raspuns. Am nascut pe data 08 august 2018 eram in crestere copil pana la 2 ani. In data de 14 octombrie 2019 am nascut cel de-al ... (vezi toată discuția)