avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.doresc urgent raspuns. Am nascut pe data 08 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.doresc urgent raspuns. Am nascut pe data 08 august ...

Buna ziua.doresc urgent raspuns.
Am nascut pe data 08 august 2018 eram in crestere copil pana la 2 ani.
In data de 14 octombrie 2019 am nascut cel de-al doilea copil.deci rimul copil avea 1 an si 2 luni cand l-am nascut pe cel de-al doilea in timp ce inca ma aflam in crestere copil ca eram pana la implinirea varstei de 2 ani.
Nelamuririle mele sunt urmatoare:
- eu pentru a beneficia de stimulentul acela de insertie de 650 lei trebuie cu cat timp sa ma intorc mai devreme la servici? (Cei de la asistenta sociala mi.au zis varianta de 90 zile si de 120 zile pt ca tatal sta o luna altadata mi.a zis ca 2 luni)nu mai inteleg nimic.
Pe mine ma intereseaza cu cat trebuie sa ma intorc mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de insertie.
In cazul meu cu suprapuneri ca eu ma aflam increstere copil pana la 2 ani bebe avand 1 an si 2 luni cand eu am nascut pe cel de-al doilea copil, tatal trebuie sa stea 1 luna sau 2 luni?
Tatal daca el nu sta cat trebuie ca nu stiu nici cat trebuie 1 luna sau 2 luni.
Cineva mi-a zis altceva eu daca continui sa stau fara ca tatal sa stea si stau eu in continuare si ma reintorc la servici cu 60 zile inainte de implinirea a 2 ani a celui de.al doilea bebe beneficiez de stimulent de insertie,mi se taie 1-2 luni de stimulent de insertie pentru ca nu a stat tatal.ca nu as lua 2 luni de stimulent de insertie pentru acele 2 luni care nu a stat tatal.stie cineva sigur cum este?pentru ca eu vreau sa ma reintorc cu 60 zile daca beneficiez de stimulent si mi se taie doar o luna-2 luni din stimulent.
Cine ma poate lamuri?ca nu mai stiu.m-au bulversat total.nimeni nu stie sa imi zica sigur
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 5 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca tatal nu si-a luat luna nici pentru primul si nici pentru cel de-al doilea copil, atunci 2 luni de zile nu primiti stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ghisesimina ghisesimina Bunaziua am semnat pentru ccc 2ani as vrea sa ma reintorc la servici mai repede daca ma intorc inainte de un an primesc stimulentul doar dupa un an ?dar daca m ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)