avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesionare creanta banca-societate-alta societate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesionare creanta banca-societate-alta societate

In 2007 am facut un credit pe 10 ani la Bancpost (4.500euro). Bancpost care l-a cesionat unei firme ERB New Europe care a apelat la un executor . ( am platit o periada bancii, am facut si cu executorul o intelegere de plata, platind aproape 2 ani. Cateva luni nu am reusit sa platesc, am primit alta somatie de la executor cu o suma mai mare fata de cea initiala) Am contestat executia. Hotararea judecatoreasca definitiva emisa in 2016 cuprinde "Admite excepţiei perimării executării silite şi dispune anularea tuturor actelor de executare emise de .. în dosarul nr..., anterior datei de 29.09.2014. Admite excepţia prescriptiei dreptului de a cere executarea silită pentru sumele scadente anterior datei de 29.09.2011, conform graficului anexat contractului de credit nr. ..., precum şi pentru accesoriile calculate asupra acestora."
Am primit zilele acestea o notificare de la Bancpost prin care mi se aduce la cunostinta ca Bancpost impreuna cu ERB New Europe cesioneaza creantele altei societati EUROBNK ERGASIAS SA,incepand cu 11 iulie 2018, cu o suma destul de mare, 12.367 EUR.
Este legalala aceasta procedura? Ce demersuri pot face tinand cont ca exista o hotarare judecatoreasca definitiva?

Alte discuții în legătură

Explicaţie hotărâre judecătorească alialex alialex Poate cineva să-mi explice ce înseamnă: \"Admite excepţiei perimării executării silite şi dispune anularea tuturor actelor de executare emise de .. în ... (vezi toată discuția)
Proces castigat partial cu firma recuperatoare- alialex alialex Am avut un credit la o banca. Dupa o perioada nu am mai putut plati, banca a dat dosarul unei firme de recuperare, a ajuns la executor judecatoresc. A fost un ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit in derulare catre erb new... eda_68 eda_68 Am trimis o adresa catre Bancpost in care am cerut explicatii in ce priveste dobanda respectiv daca a fost externalizat creditul . Am fost informata ca ... (vezi toată discuția)