Poate cineva să-mi explice ce înseamnă: "Admite excepţiei perimării executării silite şi dispune anularea tuturor actelor de executare emise de .. în dosarul nr..., anterior datei de 29.09.2014. Admite excepţia prescrip?iei dreptului de a cere executarea silită pentru sumele scadente anterior datei de 29.09.2011, conform graficului anexat contractului de credit nr. ..., precum şi pentru accesoriile calculate asupra acestora."
Din păcate nu înţeleg mai nimic şi nu am înţeles nici de la doamna avocat.
Instanta a apreciat ca executarea silita s-a perimat - nu s-a intreprins nicio actiune de catre executor in dosarul de executare silita - si a anulat actele executorului anterioare datei de 29.09.2014.
De asemenea, instanta a constatat ca nici executarea silita nu mai poate continua, fiind prescris dreptul la actiune.
Creditul a fost facut in 2007, pe ani la Bancpost, care l-a cesionat unei firme ERB New Europe. Hotararea judecatoreasca este definitiva, din 2016 (imptrova celei din urma).
Am primit zilele acestea o notificare de la Bancpost prin care mi se aduce la cunostinta ca acestea doua cesioneaza creantele altei societati EUROBNK ERGASIAS SA,incepand cu 11 iulie 2018, cu o sume destul de mare, 12367 EUR.
Este legalala aceasta procedura? Precizez ca inca nu mi-am recuperat banii de la ERB New ... (prin hotararea judecatoreasca trebuie sa-mi restituei o parte din banii platiti avocatei).