Am avut un credit la o banca. Dupa o perioada nu am mai putut plati, banca a dat dosarul unei firme de recuperare, a ajuns la executor judecatoresc. A fost un proces, recurs, revizuire solutia fiind: "Modifică în parte sentinţa civilă ... pronunţată de Judecătoria .. şi în consecinţă: Admite excepţiei perimării executării silite şi dispune anularea tuturor actelor de executare emise de .. în dosarul nr..., anterior datei de 29.09.2014. Admite excepţia prescrip?iei dreptului de a cere executarea silită pentru sumele scadente anterior datei de 29.09.2011, conform graficului anexat contractului de credit nr. ..., precum şi pentru accesoriile calculate asupra acestora. Obligă pe intimata EFG ... la plata către recurentul-contestator ..a sumei de 25000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată . O Înlătură menţiunile contrare prezentei decizii şi menţine celelalte dispoziţii ale sentin?ei civile recurate. Irevocabilă. "
Avocata spune ca nu au cum sa solicite o alta executare deoarece banca a dat dosarul pentru toata suma, nu mai este valabil graficul facut cu banca, si ca trebuia toata datoria anulata. Este adevarat?
Cum imi pot recupera banii, sentinta fiind irevocabila? O perioada am platit la executor, trebuie sa-mi dea si acesti bani inapoi?
Obtineti o copie legalizata dupa hotarare cu mentiunea "irevocabila", puneti in executare hotararea printr-un executorjudecatoresc, ptr.sumele platite faceti intoarcerea executarii.